Nu aveti produse in cosul de cumparaturi...
Confidentialitate


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Acestea sunt informatiile pe care ni le furnizati in cunostinta de cauza, vor fi pastrate in siguranta si vor fi folosite doar pentru scopul pentru care ne-ati dat permisiunea (de exemplu, adresa de e-mail si numarul de telefon furnizate pe formularul de comanda pentru produse). Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc. Nefurnizarea datelor complete si corecte din formularul de comanda implica anularea acesteia.

Folosirea in alte scopuri va fi facuta doar dupa acordul dumneavoastra, insa puteti oricand refuza aceasta solicitare.

SC Five Star Grup SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de facturare/livrare, adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei SC Five Star Grup SRL, care isi rezerva dreptul de a prelucra, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC Five Star Grup SRL si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu sunteti de acord, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, a produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de Comanda sau a Newsletterului declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a SC Five Star Grup SRL si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SC Five Star Grup SRL, pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Five Star Grup SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. SC Five Star Grup SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

SC Five Star Grup SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Va vom trimite e-mail-uri doar daca ati completat campul e-mail pe formularul de comanda, v-ati inscris in baza noastra de date folosind formularul de inscriere de pe website. De asemenea, veti gasi un link de dezabonare in subsolul corespondentei electronice.

De asemenea, pentru modificarea si retragerea datelor personale, comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@anik.ro.

Datele dumneavoastra de contact si datele personale nu vor fi divulgate unei terte parti, decat daca este cerut prin lege.


Prelucrarea datelor cu caracter personal
realizat de siteuribune.ro