Nu aveti produse in cosul de cumparaturi...
Despre noi


Vizitand Anik vei descoperi ca nu suntem un simplu magazin, ci chiar bijutierul tau personal. Da-ne ocazia sa te cunoastem, pentru a te putea ajuta sa alegi ceva special, pentru tine sau pentru cineva drag. Iti vom acorda tot sprijinul pentru a gasi exact ceea ce iti doresti.

Toate produsele noastre, de la seturile elegante, coliere, cercei si bratari fashion, pana la bijuteriile fine, cu design clasic, sunt atent selectionate si de o calitate impecabila. Sunt lucrate din argint sau aliaje nonalergice, placate cu metale pretioase, printr-un proces tehnologic de ultima generatie, iar cristalele (Austrian Crystal, Cubic Zirconia, Rhinestone) sunt alese si montate cu grija, pentru a conferi o stralucire deosebita tinutei tale.

Furnizorii nostri sunt manufacturieri de top din intreaga lume, ale caror standarde de calitate sunt foarte ridicate. Verificam fiecare produs in parte, pentru a ne asigura ca te vei bucura de o bijuterie deosebita. La Anik, calitatea produselor, preturile competitive si serviciile personalizate sunt pe primul loc, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta atunci cand ne vizitezi.

Te asteptam cu drag.
realizat de siteuribune.ro