Nu aveti produse in cosul de cumparaturi...
Termeni si conditii


MENTIUNI LEGALE

ANIK este denumirea comerciala a SC Five Star Grup SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Strada Frunte Lata 1, Bl.P6, Ap.2, Sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/4463/2005, cod unic de inregistrare fiscala Ro17330097, email: contact@anik.ro, anikstil@yahoo.com, tel: 0723330093.

Vizitarea web-site-ului Anik.ro si utilizarea acestuia (vizitator, utilizator inregistrat sau cumparator) se fac numai cu respectarea termenilor si conditiilor mai jos mentionate. Utilizarea web-site-ului si realizarea de achizitii de produse oferite pe web-site implica acceptarea fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta utilizare.

Sunteţi de acord şi acceptaţi că putem adăuga sau şterge orice informaţie de pe site, fără o notificare prealabilă. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm in nicio modalitate, tipul de informaţie pe care o veţi găsi acolo, vizitarea acelor site-uri rămanand strict la aprecierea dumneavoastră.


INREGISTRARE

Pentru a beneficia de conţinutul informaţional al newsletter-ului pus la dispoziţie de Anik, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, in funcţie de specificaţiile din formularul aferent şi sunteţi de acord să oferiţi aceste informaţii corect şi complet. In cazul in care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor (Legea nr 8/1996)) si sunt proprietatea FIVE STAR GRUP SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al FIVE STAR GRUP SRL. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Folosirea fara acordul SC FIVE STAR GRUP SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal)


GARANTII SI INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia se aplica pentru produsele utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura emisa de SC Five Star Grup SRL. Perioada de garantie incepe cu data preluarii produsului. In cazul in care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura va fi luata in considerare ca act de garantie. Va recomandam sa feriti produsele de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile. Bijuteriile din argint sau cele din categoria fashion, placate cu aur, platina, rodiu, au ca utilizare exclusiva accesorii de moda. Produsele se vor da jos obligatoriu inainte de a face baie, de a spala vase sau inaintea activitatilor in care bijuteriile pot veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea cristalelor de baza metalica (pietre pretioase si semipretioase, cristale de zirconiu, strassuri etc.), matuirea sau schimbarea culorii metalelor. Componentele de cauciuc sau piele isi pot pierde elasticitatea in contact cu produsele chimice. Produsele nu vor fi purtate pe perioada in care veti depune efort fizic deoarece contactul cu transpiratia abundenta sau loviturile mecanice pot determina dezlipirea componentelor, indepartarea stratului de suprafata, zgarierea etc. Pentru ingrijirea bijuteriilor, va recomandam sa le depozitati individual, evitand contactul intre mai multe obiecte, pentru a nu se zgaria, ciobi etc. De asemenea, pentru curatarea obiectelor, folositi o carpa moale. Evitati contactul cu deodorant, parfum sau spray-fixativ.

Durata medie de utilizare a bijuteriilor fashion: 6 luni


LIMITARE DE RESPONSABILITATE

SC Five Star Grup SRL nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informaţia prezentă in site, precum şi pentru erorile sau omisiunile in conţinut care pot conduce la orice tip de pierderi.

SC Five Star Grup SRL (sau oricare dintre angajaţi, consilieri, specialişti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru acţiunile pe care utilizatorul le intreprinde şi care au rezultate negative, sau care ii produc pierderi de vreun fel, şi nici pentru informaţiile pe care utlizatorul le-a folosit şi au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informaţiile folosite de terţi sau de site-uri cu trimitere la site-ul Anik, şi nici pentru vreun software folosit pe site-ul Anik şi care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, viruşi.

SC Five Star Grup SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente şi nu este responsabilă de contactarea niciunui virus.

SC FIVE STAR GRUP SRL
Strada Frunte Lata 1, Bl.P6, Ap.2, Sector 5, Bucuresti
Tel. 0723330093
Cod fiscal: RO 17330097
Nr. inreg. Registrul Comerţului: J40/4463/2005

Vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi pentru informaţii suplimentare, la adresa de e-mail contact@anik.ro
realizat de siteuribune.ro